Tidsbestilling

 

Du kan få tid inden for 12 uger.

Du skal have en henvisning fra din egen læge, før du kan bestille tid.

Vi har åbent fire dage om ugen. Se hvornår vi har lukket under Ferie og Kursus.

Du kan bestille tid på:

  • Lægevejen.dk. Brug NemID - det er det letteste. Det er også lettest at bruge en computer og ikke mobilen. Når du har oprettet dig på Lægevejen.dk, vælger du klinikken (gynækolog Thue Bryndorf), og herefter benytter du knappen "Post" og beder om, at blive kontaktet på telefon eller via mail med forslag til tid. Skriv kort om årsagen til konsultationen. Skriv også hvilke ugedage og tidspunkter på dagen, som passer dig bedst. Du kan ikke benytte knappen "Tidsbestilling", da klinikken ikke har selvvalgte tider til rådighed.
  • Telefon 33 15 14 13 kl. 10.00 - 12.00

  Abort

  Hvis du skal have foretaget medicinsk abort behøver du ikke en henvisning. Du kan henvende dig direkte og kan som regel komme til i løbet af 1-3 dage.

  Telefonkonsultation

  Der er ikke nogen telefonkonsultation, men du er velkommen til at ringe til sygeplejersken (Lillian Persson) fra kl. 10 - 12.

  Hvis du gerne vil have svar på prøver eller vil ændre din tid, kan du også kontakte os via Lægevejen.dk.

  Afbud

  Hvis du har bestilt en tid, men bliver forhindret, bedes du melde afbud senest 24 timer før ved at skrive til klinikken på Lægevejen.dk.


  Udeblivelse

  Ved afbud senere end 24 timer før din tid, eller hvis du udebliver uden rimelig grund, risikerer du at skulle betale for den tid, der var sat af til dig. Finansministeriet har sammen med Sygesikringen fastsat et beløb på 250 kr. for udeblivelse fra en almindelig undersøgelse og på 500 kr., hvis der var planlagt en operation.
Gynækologisk Klinik -Thue Bryndorf, speciallæge dr. med. - Ny Østergade 10, 3.t.v. - 1101 København K